Onze IT-oplossingen verbeteren uw digitale infrastructuur
en vergemakkelijken uw werkwijze.

 

IT-beheer op maat

Met ons research en advies voor verbeteringen in de IT-infrastructuur binnen uw organisatie, brengen wij problemen en mogelijkheden in kaart. Wij zorgen voor het onderhoud, een back-up plan en het beheer van uw bedrijfsnetwerk en hardware. Daarbij zijn wij voor uw organisatie ook bereikbaar voor on-site en off-site support.

Online werkplekken

Met onze ondersteuning, zowel op locatie als op afstand, zijn remote werkplekken geen kopzorgen meer. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om bij ons een online werkplek te huren waar meerdere gebruikers tegelijk op kunnen werken. Hierdoor heeft u en de rest van uw team overal ter wereld toegang tot uw eigen online Windows-omgeving en bestanden. Zo maken wij werken vanuit huis of een hotel tijdens een zakenreis gemakkelijk.

Back-up en herstel

Vreest u zoals vele ondernemers voor een overname van uw bestanden, zogenaamde ransom ware, of een fysieke inbraak en daardoor beschadigd geraakte hardware? Wij begrijpen dat. Goed voorbereid zijn is het halve werk in geval van nood. Wij geven klanten graag de zekerheid van een goed geregeld back-up systeem.

Met onze back-up service maken wij back-ups zo vaak als nodig is voor uw situatie. Dat kan wekelijks, dagelijks of meermaal daags. De gemaakte back-ups kunnen door ons ingezet worden in een situatie waarin uw bestanden niet meer te benaderen zijn. Ons back-up herstel zorgt voor een spoedig herstel, voor schadebeperking aan uw workflow en gaat financiƫle tegenslagen door online kapers tegen.

Hardware

Onze hardware producten passen perfect bij onze serviceproducten. Wij bieden de mogelijkheid om hardware bij ons in te kopen. Van het vervangen van een toetsenbord en muis, tot een sterke en betrouwbare server die uw werkzaamheden moeiteloos bijhoudt. Wij weten wat u nodig heeft voor uw organisatie.

+

On-site & off-site support

U kunt op onze hulp rekenen wanneer u tegen problemen aanloopt. Wij bieden technische ondersteuning op afstand, door middel van schermovername. Ook hulp op locatie kunt u in uw supportpakket op maat opnemen.

Voor uw bedrijf maken wij graag een pakket op maat. Daarmee houden we rekening met de toekomstige groei van uw bedrijf, maar ook met de huidige werkwijze.

Bestanden kwijt? Met onze backup dienst heeft u geen kopzorgen over dataverlies.