Even voorstellen.

Onze klanten zijn onder andere actief in de gezondheidszorg en zakelijke dienstverlening. Junibit biedt ook IT-oplossingen voor ondernemers in andere sectoren. De passie voor IT-beheer, verpakt in een vakkundige werkwijze, biedt organisaties oplossingen op maat.
 

Werkwijze en accreditaties

Wij werken secuur, efficiënt en streven naar een goed georganiseerde IT-infrastructuur voor al onze klanten. Onze werkwijze is conform NEN7510- en ISO 27001- normeringen en onze back-ups en online werkplekken draaien veilig in een ISAE3000 (type II) genormeerd datacentrum.
Met onze online-support tool bieden wij vlug hulp op afstand, en daar waar nodig staan wij ook paraat om on-site support te bieden. De periodieke back-ups passen wij aan uw bedrijf aan: wekelijks, dagelijkse, of meermaal daags. Ernstige problemen lossen wij op door middel van Back-up herstel.

 Onze dienstverlening is flexibel en groeit mee met de behoeften van uw bedrijf.

Samenwerkingen

Wij werken samen met EPD-ontwikkelaar Dixis en ondersteunend partner Prakira. Naast onze zelf ontwikkelde diensten, maken wij ook gebruik van Citrix en zijn we officieel reseller van F-Secure antivirus-software.

Wij vertellen u graag hoe wij uw IT-infrastructuur kunnen verbeteren.